Säljuppdrag

Sälja företag - Ofta tidsbrist

Sälja Företag - Säljuppdrag

Sälja företag - Att sälja sin rörelse är ett stort och inte sällan svårt beslut för en företagare eller entreprenör. Planeringen inför en försäljning, när man väl bestämt sig att sälja företaget, bör starta i god tid och då är det bra att ha en företagsmäklare som kan bistå i rollen som säljare. Någon som kan hur turerna går och kan hitta lösningar som tilltalar både köpare och säljare så affären känns trygg och säker för alla inblandade parter!
Svenska Bolagstorget är en företagsförmedling vars kompetenta och engagerade företagsmäklare i korthet utför företagsvärdering, marknadsför och förmedlar företag. Vi hjälper till med allt som har med affärsöverlåtelsen att göra, från beslutet att sälja företaget till förhandling, avtal och tillträde av den nya ägaren.Vi medverkar aktivt under hela försäljningsprocessen genom att vi arrangerar företagsvisningar, genomför förhandlingar och upprättar överlåtelseavtal. Det innebär att du som säljare kan fokusera på att driva företaget precis som vanligt under hela försäljningsprocessen. Att inte behöva bli störd i sitt dagliga arbete utan istället kunna fokusera på att driva verksamheten på bästa sätt är oerhört viktigt då det kan ta tid att sälja företag. Det är också ofta så att man inte vill röja det faktum att man går i försäljningstankar för sina kunder, samarbetspartners och anställda eftersom det skulle kunna skapa onödig oro och turbulens som då kan medföra att verksamheten störs och dess resultat påverkas negativt. Det är ett skäl av flera till att det är ofta är viktigt att afförsöverlåtelsen hanteras med sekretess, något som också är väldigt svårt att göra själv.
Kontakta oss för en förutsättningslös och kostnadsfri konsultation via nedanstående kontaktformulär, på telefon 08-559 250 00 eller via direktkontakt med en företagsmäklare på något av våra kontor.

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret. Vi kontaktar dig inom kort!

 

Informations & Kontaktformulär

Här kan du fylla i ett kontaktformulär och ange vilka tjänster eller annan information du är intresserad av. Vill du köpa eller sälja en verksamhet, ett företag eller del därav så besök gärna våra sidor för detta ändamål, via länkarna nedan. Där kan du se de aktuella objekten listade.

Jag vill köpa ett företag eller verksamhet
Jag vill sälja ett företag eller en verksamhet.

I annat falll fyll i de fält som finns i formuläret så kontaktar vi dig för vidare diskussion. Du kan annars även skicka e-post till 

Dina uppgifter
Uppdragsgivare
Address
Intressen & Önskemål

© 2019 Svenska Bolagstorget (Svenska B & F Torget AB) and SEDAB. All Rights Reserved.

Login