Företag Säljes

E-handelsföretag med välkänt varumärke, mobilaccessoarer

IMG 2005 240x180Utmärkt tillfälle att förvärva Nic & Mel, ett välkänt varumärke inom mobilaccessoar, med egen e-handel och distribution till återförsäljare. Nic & Mel har designat och tagit fram en uppskattad collection av mobil- och datoraccessoarer i läder.

Varumärket är välkänt och står för tidlös klassisk design med kvalitet och funktionalitet i fokus. Nuvarande ägare har inte den tid som bolaget förtjänar och erbjuder därför detta unika varumärke med stor potential till försäljning.Företaget vänder sig till både till konsumenter och företag med sitt produktsortiment.Sedan starten 2010 har man vuxit genom en effektiv marknadsföring för att på så vis skaffat sig en stark position på marknaden med ständigt återkommande kunder. Både återförsäljare och slutkunder.

Verksamheten är flyttbar och kan därför utgöra ett mycket bra komplement till redan befintlig e-handelsverksamhet med relaterade produkter och tjänster. Företaget som är till försäljning kan även vara starten för någon som önskar komma igång snabbt med sin egen verksamhet då man har intäkter redan från första dagen .

Mäklaren förmedlar kontakten med säljaren. Använd gärna intresseanmälan här bredvid!

 

ChristinaHansson200x229

Ansvarig mäklare:    Christina Hansson 
Mobil:    070-9170523
e-post:    

Intresseanmälan

Lämna en intressenmälan här för att erhålla mer information om aktuellt objekt per e-post.

© 2019 Svenska Bolagstorget (Svenska B & F Torget AB) and SEDAB. All Rights Reserved.

Login