Företag Säljes

Välkänd bar nära Kleopatrastranden mitt i centrala Alanya, Turkiet

angels 240x180Baren ligger på Cleopatrasidan i Alanya centrum ett område som är mycket populärt för skandinaver och nuvarande ägare har drivit verksamheten i mer än 15 år. Det finns flera finska barer i området, och en restaurang och bar som är mer inriktad på svenskar, danskar och norrmän skulle vara välkommen.

Populär restaurang & café i centrala Alanya till överlåtes

turkish restaurant 240x180

Restaurangen har med sitt läge, rätt prissatta lokala och internationella rätter av hög kvalitet samt behagliga atmosfär rönt stor framgång hos såväl lokalbefolkning som turister. Ägarna har med framgång utvecklat ett franchisekoncept med ett antal restauranger sedan 2001 i vilket man även drivit denna restaurang.

Burger King i Alanya, Turkiet till salu

BKturkey01 240x180För dig som tröttnat på det kyliga klimatet i Norden och vill driva en väletablerad restaurang i soliga Alanya är här ett fantastiskt tillfälle att förvärva en Burger King restaurang. Restaurangen har ett mycket attraktivt läge i ett välbesökt turistområde omgivet av hotell, köpcenter och butiker.

E-handelsbolag med egen tillverkning av klassiska klockor

Annonsbild 240x180Ägaren har registrerat ett eget varumärke för sina egen utvecklade exklusiva, högkvalitativa klassiska klockor. E-handelsplattform, som bygger på känd teknik och ramverk, är framtagen i samarbete med en design & kommunikationsbyrå. E-handelsplattformen är enkel att administrera och har väl fungerande betalningslösningar.

© 2018 Svenska Bolagstorget (Svenska B & F Torget AB) and SEDAB. All Rights Reserved.

Login