​Välrenommerad frisörsalong med expansionsmöjligheter

SKU: 1001-97 Category: Tag:

  • Plats: Sverige – Stockholm – Södertälje
  • Omsättning: 3 – 4 MKR
  • Grundat: 2007
  • Antal anställda: 0-2

Framgångsrik och välkänd salong i med AAA-läge i centrala Södertälje till salu! Verksamheten har varit aktiv sedan 2007 och har en stor kundbas med många återkommande kunder.  Med en inbjudande och välplanerad lokal som erbjuder stora möjligheter för vidareutveckling, är detta en idealisk möjlighet för en ny ägare.

Denna välrenommerade frisör- och skönhetssalong har utvecklat ett starkt rykte för både kvalitet och service. Salongen erbjuder ett omfattande utbud av hårvårds- och skönhetsbehandlingar, kompletterat av en butik med ett attraktivt produktutbud. Lokalen rymmer flera behandlingsrum, vilket skapar stora möjligheter för en ny ägare att utöka verksamheten, exempelvis genom att introducera en frisörskola eller andra skönhetsrelaterade tjänster. Verksamheten har en stabil omsättning på cirka 4 000 000 kronor och ett positivt rörelseresultat, vilket ger en stark grund för fortsatt utveckling.

Den trogna kundkretsen och den stabila verksamheten gör detta till en utmärkt affärsmöjlighet för en entreprenör som vill driva och utveckla en redan etablerad salong med goda tillväxtmöjligheter. Salongen ligger i ett attraktivt område med god tillgänglighet, och de välskötta lokalerna erbjuder flexibilitet för olika typer av behandlingar eller till och med nya affärsinriktningar. För en driven ägare finns potential att expandera både tjänsteutbudet och butiksförsäljningen ytterligare, vilket kan stärka både lönsamhet och marknadsposition.

Kontakta oss för mer information om denna spännande affärsmöjlighet!

Objektet säljes med sekretess. All kontakt sker via mäklaren.

 

Solna Torg 19, 5tr
171 45 Solna, Stockholm, Sweden
+46 8 559 25 000
+46 70 917 05 23
christina.hansson@svenskabolagstorget.se