Välkänd butik med paketservice i attraktivt område

SKU: 1001-96 Categories: , , Tags: ,

  • Plats: Sverige – Stockholm
  • Omsättning: 0-2 MKR
  • Grundat: 2023
  • Antal anställda: 0-2

Belägen i det populära området Hägersten/Telefonplan, erbjuder denna väletablerade butik en unik möjlighet för rätt köpare. Här kombineras paketservice med ett attraktivt sortiment och perfekt läge.

Butiken är välkänd i området och fungerar som ombud för Postnord, DHL och Bring, vilket ger en stadig inkomst från höga ombudsprovisioner. Lokalen om 62 m² är smakfullt inredd och innefattar en rymlig butiksdel, pentry, toalett och förråd. Sortimentet består av allt från godis och glass till tobak och trisslotter, vilket gör den till en populär destination för lokala kunder.
Alla inventarier är betalda och ingår i försäljningspriset, vilket innebär att köparen enkelt kan ta över och börja driva verksamheten utan större investeringar. Hyreskostnaden uppgår till cirka 17 535 kr/månad exklusive moms, där el och vatten ingår.
Med närhet till kollektivtrafik och de expansiva utvecklingsprojekten kring Telefonplan, inklusive Designens hus och The Brick, blir framtidsutsikterna för butiken ännu mer lovande. Området står inför en tillväxt med planerade bostäder, lokaler och nya mötesplatser, vilket gör detta till ett utmärkt tillfälle för en familj eller entreprenör att ta över en väletablerad verksamhet.

Objektet säljes med sekretess. All kontakt sker via mäklaren.

 

Solna Torg 19, 5tr
171 45 Solna, Stockholm, Sweden
+46 8 559 25 000
+46 70 917 05 23
christina.hansson@svenskabolagstorget.se